• Black Gaming Weekend 2016 в GamingGear.bg

    17.11.2016

    GamingGear.bg отново ще зарадва феновете на качествени гейминг артиикули в кампанията Black Gaming Weekend 2016. За по-голямо удобство на нашите клиенти периода на промоциите ще продължи в рамките на три дни - от Петък 25.11.2016г. до Неделя 27.11.2016г. включително - но побързайте, количествата са ограничени. В списъка с промоционални предложения ще може да откриете отново продукти от най-големите световни марки като SteelSeries, Sharkoon, Roccat, Plantronics, Kingston HyperX, Zowie, Sennheiser, Logitech и други! Разнообразието от продукти също ще е голямо - очаквайте опции за механични и мембранни клавиатури, мишки, падове, слушалки, столове, очила и други аксесоари. Всички промоции от Black Gaming Weekend 2016 на GamingGear.bg може да разлгедате като кликнете върху картинката (ще бъде активна в 00:00 на 25.11.2016):

     

    Black Gaming Weekend 2016 в GamingGear.bg

    (Категорията ще е активна в 00:00 часа в Петък)

      

     

     

    Условия на кампанията Black Gaming Weekend 2016 в GamingGear.bg:

     

    1. Кампанията е активна в следните дни: Петък 25.11.2016г., Събота 26.11.2016г. и Неделя 27.11.2016г.

    2. Поръчки направени от промоционалните оферти ще получите в срок от 28.11.2016г. до 01.12.2016г. Ако има забавяне след този срок, клиентът ще бъде известен.  

    3. Офертите са валидни само за физически и юридически лица на територията на България и доставките се извършват само на територията на страната.

    4. Предлаганите продукти са с ограничени количества. GamingGear не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества или подмяна на стоките при изчерпване.

    5. Доставката е безплатна за всички поръчки над 50 лева, а за поръчки под 50 лева е фиксирана на 4.90 лева за цялата страна. Продуктите могат да бъдат доставени до точен адрес на клиента или до офис на Speedy - по желание.

    6. Клиентите имат право да поръчват над един брой от артикулите, но GamingGear.bg си запазва правото да ограничава количествата до 1бр от артикул при изчерпване на количествата или по своя преценка.

    7. Продуктите се считат за резервирани след потвърждение по телефон от служител на GamingGear.bg. Добавянето в кошница и правенето на поръчка не представляват резервиране. 

    8. Общите условия на GamingGear.bg важат по време на кампанията, ако в настоящото допълнение не е предвидено друго.

     

     

    Често задавани въпроси за кампанията Black Gaming Weekend 2016

     

    - Всички продукти ли ще имат намаление по време на Black Gaming Weekend 2016?

    - Не, в кампанията ще бъдат включени избрани артикули от различни марки.

     

    - Безплатна ли е доставката?

    - Доставката е безплатна за всички поръчки над 50 лева. За поръчките под 50 лева се заплаща доставка от 4.90 лева с ДДС. 

     

    - С коя фирма доставяте и може ли да се достави до офис?

    - Работим с куриерска фирма Speedy и предлагаме доставка до точен адрес или техен офис - по желание на клиента.

     

    - Намаленията важат ли и за магазина ви във Варна?

    - Да, намаленията важат и за покупки на живо, но препоръчваме предварително да ни пишете в чата или да ни се обадите, за да подсигурим наличност на продукта, който желаете.

     

    - Продуктите имат ли гаранция?

    - Всички продукти, които предлагаме са директен внос от производителя или от официалния доставчик на марката за страната и идват с оригиналните си гаранционни условия (24 месеца гаранция за всички продукти без падове за мишка). При поръчка в плика на куриера ще откриете гаранционна карта и касов бон.

     

    - Имам проблем и не успявам да направя поръчката си.

    - Моля пишете ни в чата на живо или ни се обадете и веднага ще Ви асистираме!

     

    За други въпроси и предложения може да ни пишете на office@gaminggear.bg