• Razer Ornata Chroma Destiny 2 Edition Механично мембранна геймърска клавиатура

    Razer

    Razer Ornata Chroma Destiny 2 Edition Механично мембранна геймърска клавиатура

    Razer Ornata Chroma Destiny 2 е специално предложени на познатата ни вече клавиатура. Дизанът е изцяло подчинен на известното FPS заглавие, като се отличава с плетения черно-бял кабел, специалният дизайн на основното тяло и красивото лого на Destiny 2 върху поставката за китките. Razer Ornata Chorma e  хибридна геймърска клавиатура - между механични суичове и мембрана. Razer Mecha-Membrane технология обещава, че е събрала най-доброто от двята свята и съответно ще предложи непотвотримо усещане при писане и игра. Както сме свикнали да виждаме от високия клас Razer продукти тук отново имаме пълна Chroma подсветка, която може да се настрои в множество режими и да се синхронизира с други Razer Chroma устройства. Друга иновация в Razer Ornata е ергономичната подложка за китки, която може да се премахва при желания. 

     

    Нова механично мембранна технология - Razer Ornata Chroma идва с новата "Razer Mecha-Membrane" технология на фирмата, която комбинира най-доброто от мембранните и механични клавиатури за неповторимо преживяване. Тези суичове са изключително меки и леки за натиск както при мембранните клавиатури, но с усещането и бързината, която сме свикнали да очакваме от механичните.   

     

    Ергономична поставка за китки - Специално разработена за Razer Ornata Chroma, поставката за китки ще гарантира дълготраен комфорт в дългите игрални или работни сесии. Ако случайно нямате много място или предпочитате да ползвате клавиатурата без поставката можете лесно и бързо да я разкачите. 

     

    Chroma подсветка - Razer Ornata Chroma идва с изключителната Razer Chroma подсветка в 16.8 милиона цвята. Тя може да бъде включена в някои от предварително заредените режими - вълна, дишащ, цикличен и други или да ѝ се добавят множество такива от Razer Chroma Workshop. Подсветката може да бъде синхронизирана с игри и други Razer Chroma устройства.

     

    Този продукт се предлага с безплатна доставка и 24 месеца гаранция от GamingGear.bg!

    Razer Ornata Chroma Destiny 2 Edition Механично мембранна геймърска клавиатура

     

    Характеристики:

    • - Уникален Destiny 2 дизайн
    • - Razer механично мембранна технология
    • - Средно високи капачки
    • - Пълна Razer Chroma подсветка в 16.8 милиона цвята
    • - Ергономична поставка за китки
    • - Съвместима с Razer Synapse
    • - Напълно програмируеми бутони с опции за макро комбинации
    • - Отделен игрален режим
    • - Anti Ghosting до 10 бутона едновременно натискане
    • - Медийни бутони чрез комбинация
    • - Гаранция: 24 месеца

     

    Какво представляват механично мембранните суичове на Razer:

    Razer Ornata суичове Razer Ornata суичове

     

    Капачките на Razer Ornata са средно високи - между пълната височина в механичните модели и плоските капачки на Razer DeathStalker:

    Razer Ornata капачки
    Вид бутони Цилиндрични
    Механична Не
    Безжична Не
    Тип свързване USB
    Подсветка Многоцветна
    Numpad Има
    Дължина на кабел 1.8 м
    Макро бутони Не
    Гаранция 24 месеца